stream med pure vpn

Stream med høj hastighed med PureVPN

PureVPN er en erfaren udbyder med flere end 2.000 servere i over 180 lande, også i Danmark. Krypteringen er i top, og PureVPN’s servere er deres egne, hvilket giver god sikkerhed og generelt høje hastigheder. Du får 30-dages pengene-tilbage-garanti, så du kan prøve VPN fra denne udbyder uden risiko.

Med servere i flere end 180 lande verden over har PureVPN et af de mest udbredte VPN-netværk på markedet. Virksomheden hører hjemme i Hong Kong, men PureVPN råder selv over deres servere, og de forsikrer, at de ikke logger, og at de dermed heller ikke videregiver data til tredjepart. Du kan derfor føle dig sikker på, at du her forbliver anonym og får beskyttet dit privatliv i cyberspace.

Krypteringen er meget stærk, med 256-bit. Desuden tillades P2P og torrenting, hvilket er klart attraktivt for mange, der er interesserede i at abonnere på en VPN-løsning. Du har også mulighed for at benytte en særligt sikker browser fra udbyderen, specielt udført med henblik på anonymitet. Ligeledes indeholder abonnementet den såkaldte ‘kill-switch’ der i tilfælde af lækage straks lukker forbindelsen.

Abonnementet dækker 5 enheder

Et abonnement hos PureVPN dækker i alt fem enheder, og beskyttelsen er kompatibel med alle gængse operativsystemer og enheder. Hvad enten du har Windows, Mac, iOS, Android eller Linux, kan du benytte dette VPN. I forhold til enheder er det også en fordel, at du foruden smartphone, iPhone, PC og tablet også kan sikre routere, spillekonsoller – såvel Xbox som PlayStation, samt TV – hvad enten du har Android eller Apple. Altså kan du her sikre dig anonymitet generelt på dine enheder.

Priser i midten af markedet

Prismæssigt ligger PureVPN nogenlunde i midten af feltet. Tegner du abonnement for blot en enkelt måned, er prisen pebret – 10.95 $ (altså godt 70 kr.). Men hvis du tegner abonnement for et år eller to ad gangen, får du mere konkurrencedygtige priser. De tre typer abonnementer ser sådan her ud:

  1. 1 måned: 10.95 $ (ca. 70 kr.)
  2. 1 år: 4.08 $ pr. måned (ca. 25 kr.), samlet abonnement for 1 år: ca. 49 $ (ca. 300 kr.)
  3. 2 år: 2.88 $ pr. måned (ca. 20 kr.), samlet abonnement for 1 år: ca. 34 $ (ca. 200 kr.)

20 kroner om måneden for et godt VPN-abonnement er til at have med at gøre. Der er sådan set ingen grund til ikke at satse på et 2-års abonnement straks, fordi du får en 30-dages pengene-tilbage-garanti. Du har på den måde en glimrende mulighed for at prøve denne udbyder uden at risikere noget. Hvis du er tilfreds, fortsætter du med dit abonnement, i modsat fald har du ret til at sige farvel og tak.

God service

PureVPN ligger også ganske lunt, hvad angår service. De tilbyder support 24/7, bedst via live-chat. Men du vil her kunne få svar på dine spørgsmål, og få hjælp til at løse eventuelle problemer. Men denne VPN er meget enkel at installere og benytte. Brugergrænsefladen er intuitiv og lige til at gå til.

Generelt fin hastighed

Hastigheden hos PureVPN er generelt god, men det afhænger noget af hvilke servere, du betjener dig af. Af anmeldelserne fremgår det, at hastighederne er pålidelige, stabile, og at der som gennemsnit globalt er pæne tal for hastigheder, omkring 30 Mbit/s. Altså kan du udmærket streame de nyeste serier med denne VPN, og de giver i den forbindelse også adgang til Netflix. Et klart plus for de fleste brugere.

Der er mange udbydere af VPN på markedet, og konkurrencen er skrap. PureVPN placerer sig på de fleste punkter i midten af markedet, med et udmærket produkt til en konkurrencedygtig pris. Du får stærk kryptering til fem enheder, kompatibelt med alle gængse operativsystemer, så du kan navigere anonymt på internettet. Servicen er fin, og prisen er rimelig for et 2-års abonnement, som du kan prøve i en måned uden at løbe nogen risiko.

Indlæg oprettet 10

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen