greentel mobilabonnement

Mit første mobilabonnement

Mit allerførste mobilabonnement nogensinde

Kenneth Cukier, seniorredaktør på The Economist, skrev: “I undersøgelsen af ​​min nye bog om AI (kunstig intellegens) kom jeg over et citat af et relevant dokument fra 1950’erne af det østtyske hemmelige politi, Stasi. Jeg googlede det og fik en digital kopi – som, når du tænker på det, er fantastisk. Men mit tyske sprog er elendigt. Så jeg uploadede 35-siders rapport til Google Translate og fik en engelsk version et minut senere – hvilket er endnu mere forbløffende. For kun 20 år siden var det umuligt for alle, men den mest prestigefyldte lærde at opnå noget sådan, og det kan tage et halvt år. Jeg gjorde det på impuls om fire minutter. Med hensyn til spredning af viden har de sidste to årtier været så revolutionerende, som da den tidlige mand udnyttede ild.”

Bart Knijnenburg, professor ved Clemson University, udtalte: “For syv år siden, da jeg fik min første iPhone med FaceTime, ringede jeg min forlovede (som boede på den anden side af landet) på min cykeltur hjem fra arbejde. Ud af ingenting kom en række luftballoner frem, og med et tryk på en knap kunne jeg skifte til et videoopkald. Mit mobilabonnement var ikke specielt billigt dengang. I dagens Danmark kan man få fri tale og fri data, for næsten ingen penge. Læs mere om Greentels nye mobilabonnement priser her

Jeg husker at blive forbløffet over den enkelhed, som jeg var i stand til at dele denne oplevelse med. I dag er kommunikation med mennesker overalt i verden blevet anden karakter for mig. Nogle gange indser jeg, at jeg har skrevet flere forskningsartikler med mennesker, som jeg aldrig har mødt personligt! ”

Heywood Sloane, udtalte: “Kriteriet jeg brugte til mit nyeste køb af et smartwatch var, at det IKKE forsøger at være et ur. Jeg har allerede en gave fra min kone, som jeg er meget glad for, tak! Jeg havde forventet og fik et væld af værktøjer til at hjælpe mig med at holde styr på stress, søvn, biometri og meget mere.
Det, jeg ikke havde forventet, var den måde, det ”tamede peppering” af e-mail, underretninger af apps, ringetoner og alarmer af mennesker og ting, der kræver min øjeblikkelige opmærksomhed. Det reducerer dem alle til blide vibrationer. Lange til opkald, jeg ønskede at tage, og korte til alt andet. Det lader mig blokere forstyrrelser fra apps og e-mailers. Det lader mig også se andre og få flere detaljer med et tryk, når jeg vil have det. Det giver mig kontrol og hjælper mig med at forsvare mit rum for at koncentrere mig og fokusere på det, jeg vælger, i stedet for hvad en anden vælger.”

Thomas Viall, kommenterede: “Bare denne sidste julesæsonsæson er et godt eksempel på, hvordan digital teknologi var gavnlig. Vi kunne tekste vores familie snarere end at afbryde dem med et opkald. De kunne dele deres ønskeliste, vi kunne sammenligne shop online (både i lokale og nationale butikker), finde den bedste værdi, søge efter kuponer og enten bestille online eller brug navigation for at finde den bedste rute til butikken trods ferietrafik. ”

Indlæg oprettet 10

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen