Måltidskasser er en lettelse, hvis du ikke har lyst til at handle ind hver dag.

Mange af os kender til at handle varer i sidste øjeblik på grund af aftensmaden. Det er spild af tid og er bøvlet. Tiden kan man bruge på noget, der er noget mere behageligt på en fortravlet hverdag.
Det gode ved kasser med måltider er, at man slipper for at planlægge måltider og handle ind. I en økologisk måltidskasse er en forudbestemt madplan og samtlige af de ingredienser, du har brug for for at lave spændende mad. Ingredienserne bliver leveret i lige præcis de mængder, der er behov for. På den måde slipper du for at smide mad ud.

Der eksisterer mange måltidsleveringer at vælge imellem. Der er kasser med måltider til dem der spiser plantebaseret, de overfølsomme, de nysgerrige, dem der gerne spiser økologisk, de miljøbevidste, børnefamilierne og dem, der lever alene. Derfor er der ganske sikkert også en måltidslevering, der passer lige præcist til din familie.

Uanset hvilket firma I køber kasser med måltider fra, kan I vælge den, så måltidskassen passer jeres præferencer. Du kan bl.a. tilpasse hvor mange ugedage, du vil have leveret mad til. Hvor mange mennesker, der skal mættes. Og du kan derudover selv beslutte hvilken dag, du ønsker at få leveret din måltidskasse.
Har du meget travlt til hverdag, kan du også få leveret måltidskasser, hvor retterne er klar til at spise, og det eneste, du selv skal sørge for, er at varme og servere måltiderne. På den måde kommer du uden om selv at snitte kartofler og tilberede kød.
Foretrækker du derimod at tilberede dine måltider selv, er der også rigelig chance for det.
Der findes som tidligere nævnt et kæmpe tilbud af måltidskasser, så der er én til dig uanset dine præferencer. Nogle af de mest anvendte måltidskasser er Simple feast måltidskasse :

Retnemt.dk. Retnemt-måltidslevering er – som navnet understreger – ret nemt. Du kan fravælge imellem det store udvalg af forskellige retter. Der findes hvad til hverdagen, retter fra andre lande, mad til de små og så videre. Varerne i madkasserne fra Retnemt er magen til dem, du køber i dagligvarebutikkerne med tilkøb af økologiske varer, hvis du ønsker det. Du kan simpelt skifte madplanen i måltidskasserne fra gang til gang, hvis du gerne vil forsøge noget nyt.

Aarstiderne.dk. Hos Årstiderne er de lækre varer og økologi en mærkesag. Her er du garanteret rigelig af grøntsager i dine måltider. Der findes en hel del forskellige madplaner at vælge imellem. Spiser du vegansk, er Aarstiderne et godt valg af levering af måltider. Der findes derudover også flere muligheder for at tilvælge madplaner med gris, fisk og kylling.

Måltidsboxen. Måltidsboxen er færdigtilberedt mad leveret til din dør. Det eneste, du selv skal foretage dig, er at varme maden og spise det. Ren luksus i en fortravlet hverdag, hvor det stadig er en prioritering at spise lækkert. Hos Måltidsboxen kan du justere, om du foretrækker vegetarisk måltider eller ikke. Du kan også blande det, hvis du blot har det bedst med nogle kødfri dage i løbet af måneden.

Skagenfood. Skagenfood kasser med måltider er med fokus på fiskeretter og klimavenlig mad. Du kan endvidere tilvælge måltidskasser med oksekød og fjerkræ. Skagenfood laver desuden måltidslevering med færdiglavet måltider. Der er med andre ord de fleste hos Skagenfood.

Indlæg oprettet 10

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen