bank norwegian

Lån penge hos Bank Norwegian

Hvordan ansøger man om lån eller kredit hos Bank Norwegian?

Det er både nemt og simpelt at ansøge om et lån hos Bank Norwegian. Det gøres på bankens hjemmeside ved at udfylde en online formular, og det kan både gøres på en computer, tablet eller mobiltelefon. Når man har udfyldt det, der skal til, går der ikke mere end et par minutter, før man får svar på sin ansøgning. En ansøgning om lån gennem Bank Norwegian skal altid underskrives med NemID.

bank norwegian

Hvilke produkter tilbyder Bank Norwegian?

Som tidligere nævnt er produkterne hos Bank Norwegian både enkle og standardiserede. Hos Bank Norwegian har man mulighed for at ansøge om at få både forbrugslån, kreditkort og opsparingskonto. Det er også muligt at få samlet de lån og kreditter, som man allerede har andetsteds, og på denne måde få mulighed for at få samlet sine eksisterende lån til en billigere rente. Hos Bank Norwegian kan man låne penge til lige præcis det, man ønsker sig, og banken blander sig ikke i, hvad man skal bruge pengene til.

Hvor mange penge kan man låne?

Hos Bank Norwegian er det muligt at få et forbrugslån på helt op til 400.000 kr., og man kan samtidig låne helt ned til 5.000 kr. Et sådan lån kaldes også for et hurtiglån. Med et forbrugslån er det muligt at få opfyldt sine drømme, og såfremt man bliver godkendt til et lån, kan man bruge pengene på en ny bil, en rejse eller alle mulige andre ting, som man går og drømmer om. Det er helt op til en selv, hvor stort et beløb, man ansøger om at låne, og det er både nemt og simpelt at ansøge om et sådan lån. Når man ansøger om et lån hos Bank Norwegian, er det muligt at få en rente på helt ned til 8,99 %. Det er dog værd at være opmærksom på, at renten er individuel, og at den samtidig er afhængig af størrelsen på det beløb, man ønsker at låne. Man har også mulighed for at ansøge om et kreditkort med en kredit på helt op til 100.000 kr., og på et sådan kreditkort vil der ikke være hverken årsafgifter eller gebyrer ved hverken varekøb og kontanthævninger.

Hvem er Bank Norwegian?

Bank Norwegian er en internetbank, der stammer fra Norge. Banken tilbyder både opsparingskonto, lån og kreditter til sine kunder. Banken har hovedkontor i byen Fornebu, og den blev oprindeligt grundlagt i Oslo i 2007 og åbnede i samme år på den norske marked. Formålet med banken var at støtte det fordelsprogram, der var at finde hos Norwegian Air Shuttle. Bank Norwegian oplevede hurtigt en solid vækst på det norske marked, og som opfølgning på dette valgte banken i 2013 at indtræde på det svenske marked. Da banken i 2015 også valgte at indtræde på både det danske og finske marked, blev Bank Norwegian i dette år til en nordisk bank. Den dag i dag har mere end 1,3 millioner mennesker valgt at have Bank Norwegian som deres sekundære bank og samtidig nyde godt af de fordele, som banken tilbyder. Fælles for alle kunderne er, at de anvender en eller flere af de produkter, som Bank Norwegian tilbyder, og der er her tale om en eller flere af følgende: Forbrugslån, kreditkort eller opsparingskonto. Bank Norwegians mission har helt fra starten været klar og tydelig, og det er, at banken ønsker at være en digital og fleksibel bank, som via internettet tilbyder enkle og standardiserede produkter til sine kunder. I denne forbindelse både anvender og udvikler Bank Norwegian den nyeste teknologi. Der er her tale om blandt andet selvbetjeningsløsninger på bankens hjemmeside og en mobilapp, der er med til både at styrke og forbedre oplevelsen for kunderne. Det er både nemt og hurtigt at låne penge, og Bank Norwegian kan alt i alt siges at være en bank med enkle løsninger. Læs flere indlæg på min blog.

Indlæg oprettet 10

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen