Få et skub fremad med en el cykel

Skift til en el cykel og slip for ømme benmuskler

At benmusklerne begynder at udmattes, idet vinden vokser sig alt for stærk på cykelturen hver morgen, mærker du evt.? Eller er du ofte tæt på at besvime efter at have kæmpet dig op ad stejle bakketoppe? Du overvejer måske, at det er på tide at droppe den morgenlige cykeltransport plus i stedet for benytte dig af træng busser eller en egen bil.

Med en el cykel ender du med en let elmotor, der kan give dig et blødt skub fremad. Dog bør man stadigvæk bruge pedalerne, så her bliver næppe årsag til at være nervøs for, at du helt kommer ud af form. Alting virker simpelthen lidt lettere. At ingen stormende vind og lange bakker kan få dig ud af kurs, vil du derfor være sikker på benyttende en el cykel.

el cykler

Endnu en fordel vedrørende el cykler vil være, at den ikke forurener. Af den grund skal du ikke få dårlig samvittighed ved at starte motoren, hvis du har brug for det. Der findes en hel del el cykler i alskens designs, således at du kan både prøve city-bikes og mountainbikes indeholdende el motor – du bør altså næppe være bekymret for at din el cykel ligner noget, som blot blev lavet til ældre mennesker. Således, anvendende en el cykel vil du anskaffe dig en pæn cykel, der gør hverdagen lettere uden at forurene.

At færdes som cyklist, er bare 10-4, synes jeg. Således er det uden overdrivelse fundamentalt at cykle på en ordentlig cykel. Jeg vil egentlig selv i gang med at købe en ny, og af denne grund har jeg været ude at se på adskillige herrecykler + damecykler og især en Principa cykel. Som sådan er en Raleigh Classic desuden inkluderet i mine betragtninger. Plusset i relation til Principa cykler er nok, at denne producent er håndlavede cykler med aluminiumsstel, som laves her i landet. Jeg er vægelsindet omkring flere ting. Bl.a. navnet om det skal ende med en Principa cykel eller snarere Raleigh Classic? Og skal jeg finde min nye cykel mellem damecykler eller måske herrecykler? Det er vel selvfølgelig mest feminint at køre på en pigecykel, og ydermere rummer damecykler det fortrin, at her ser det naturligt ud med en cykelkurv. Hvorimod herrecykler er meget mere solide i cykelstellet, foruden at man finder langt flere herrecykler på markedet.

Såfremt jeg vil købe mit kæreste transportmiddel blandt damecykler, vil en Raleigh Classic være et rigtig godt bud. Fx den med navnet Raleigh Classic Lady, som i den grad er en af de mest klassiske damecykler. Den model tiltaler mig i kraft af at være stilig og uden for meget teknik, som fordrer en stor del reparation. Denne cykel, Raleigh Classic har et stel i lanuminium, ca. 7 gear, som er indvendige plus V-bremse i front & pedalbremse på bagdækket. Se det store udvalg af cykler på denne hjemmeside.

Principa cykler må beskrives som en modsat arketype af herrecykler & damecykler. En Principa cykel vil generelt være en super funktionel racing cykel. De kvalitetsprægede Principa Cykler er faktisk et berømt dansk cykeldesign inden for racer-cykler og city- og mountain bikes. Principa Cykler er kendt for fantastiske cykelegenskaber plus meget begrænset tyngde.

Indlæg oprettet 10

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen