bonuslån

Bonuslån nyt lån i Danmark

Velkommen til det nye Bonuslån.dk

Hos Bonuslån kan man give sig selv den bonus, man har fortjent. Man har nemlig mulighed for at låne helt op til 10.000 kr. til det, man end ønsker. Man kan låne penge døgnet rundt, og man kan i den forbindelse tilmed få lånet udbetalt både i weekender og på helligdage. Det er både simpelt og nemt at låne penge, og det tager tilmed ikke lang tid at udfylde en ansøgning, og man kan også forvente et meget hurtigt svar på sin ansøgning. Der er gennemsigtighed hos Bonuslån, og det betyder, at der aldrig er hverken skjulte omkostninger eller gebyrer, og der vil samtidig ikke gå længe, før man har pengene på sin konto. Nemmere bliver det ikke. Bonuslån hører til i Vestergade i København, og det er sikkert at låne penge her.

bonuslaan

Hvilke grundlæggende krav er der?

Der foreligger nogle krav, der skal opfyldes, for at man kan ansøge om et lån hos Bonuslån. Der er her tale om absolutte minimumskrav, og de er som følger:

  • Man skal på ansøgningstidspunktet være fyldt mindst 20 år.
  • Man må ikke være registreret som dårlig betaler i hverken RKI eller Debitor Registret.
  • Man skal være dansk statsborger og samtidig have en dansk folkeregisteradresse.
  • Man må ikke have navne- eller adressebeskyttelse.
  • Man skal være i besiddelse af et NemID.
  • Man skal have et aktivt dansk telefonnummer og en e-mail-adresse.
  • Man skal være i besiddelse af en dansk bankkonto, som pengene kan udbetales til.

Udover de ovenstående krav vil hver ansøgning gennemgå en individuel kreditvurdering. Det betyder, at selvom man opfylder ovenstående krav, vil man ikke være garanteret et lån hos Bonuslån, men man vil under alle omstændigheder være godt på vej til at kunne låne penge. Når man udfylder en ansøgning, giver man desuden samtykke til, at Bonuslån kan indhente oplysninger fra eSkat, og i samme omgang tjekkes også, om man er registreret i RKI eller andre skyldnerregistre.

Hvor mange penge kan man låne?

Hos Bonuslån kan man ansøge om at låne et specifikt beløb mellem 100 kr. og 10.000 kr. Det betyder dermed, at der er rig mulighed for at låne penge til alle tænkelige formål. Man kan blandt andet låne penge til en ny computer, en cykel eller andre anskaffelser, og man kan også vælge at bruge pengene på oplevelser, ferie eller fornøjelser. Lånet er også ideelt at optage, hvis man i en periode har brug for flere penge til forbrug, eller hvis man får uforudsete udgifter. Lånet er under alle omstændigheder fordelagtigt, hvis man i en periode har brug for en ekstra sum penge.

Skal man fortælle, hvad pengene skal bruges til?

Når man ansøger om et lån hos Bonuslån, skal man ikke opgive, hvad pengene skal bruges til. Det betyder, at der ikke er nogen, der blander sig i, hvad formålet med lånet er, og det giver både frihed og fleksibilitet til låneansøgeren.

Hvor lang er lånets løbetid?

Et lån, der optages hos Bonuslån, skal betales tilbage månedsvis i fire rater over 120 dage. Det betyder, at man kun skal optage et lån, hvis man kan tilbagebetale lånet i løbet af kort tid. Der er ikke mulighed for at forlænge tilbagebetalingsperioden, men man kan naturligvis betale lånet tilbage før tid, såfremt man ønsker det og er i stand til det. Derfor er lånet kun absolut anbefalelsesværdigt, hvis man er sikker på, at man i den nærmeste fremtid kan betale pengene tilbage.

Prøv låneberegneren på hjemmesiden

På forsiden af Bonuslåns hjemmeside findes en låneberegner, og det er her, man kan angive, hvor stort et beløb, det er, man ønsker at ansøge om at låne. Man kan her frit vælge et beløb i intervallet 100-10.000 kr. Når man har valgt det beløb, man har besluttet sig for at ansøge om at låne, skal man samtidig vælge, hvornår det er, man ønsker at påbegynde at betale lånet tilbage. Der kan her vælges to forskellige tidspunkter i den efterfølgende måned. Herudover vil man få oplyst, hvad den månedlige ydelse vil ligge på, mens det samlede kreditbeløb også vil fremgå. Man vil også kunne se, hvad kreditomkostningerne for lånet vil komme til at ligge på. ÅOP og den årlige debitorrente vil også fremgå af låneberegneren. Det er værd at være opmærksom på, at alle tal udelukkende er vejledende, og at Bonuslån vil opgive de endelige priser og vilkår, når en eventuel aftale om lån indgås.

Hvordan ansøger man om et lån?

For at ansøge om et lån hos Bonuslån, skal man starte med at oprette sig som bruger. Når man gør det, indhenter Bonuslån automatisk de oplysninger, der er brug for, når der skal ansøges om et lån. Når først man har oprettet en bruger, kan man når som helst logge ind for at ansøge om et lån. Det betyder derfor, at man ikke absolut behøver ansøge om et lån samme dag, som man oprette en bruger. Det er også, når man er logget ind på sin bruger, at man senere kan se, hvor mange penge man skylder, og hvornår man skal tilbagebetale det lån, man har optaget. Når man er logget ind, kan man vælge at oprette en låneaftale på det lån, man ønsker at ansøge om, og man vil i denne forbindelse kunne se, hvor meget det præcis vil koste at låne det pågældende beløb.

Indlæg oprettet 10

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen